Försäkringsbolag

Här listas rekommenderade försäkringsbolag för dig som vill försäkra ditt företag. Hos samtliga har du möjlighet att teckna försäkring för företagsbilen eller hela företaget online.

Vill du att vi kontaktar försäkringsbolagen åt dig rekommenderas att fylla i vårt formulär och kontakta oss. Vi återkommer därefter per mail med de två billigaste och bästa alternativen.

  • Teckna företagsförsäkring online
  • Köp bil och lastbilsförsäkring online
  • Bra för Serviceföretag, handel, konsulter

  • Prisvärt alternativ
  • Få prisförslag online
  • Teckna försäkring för firmabil online

Välja försäkringsbolag

Vi vill att du enkelt ska kunna hitta den bästa försäkringen för just ditt företag. Därför har vi granskat och skrivit omdömen för flera olika försäkringsbolag som erbjuder försäkringar för enskilda firmor, små och medelstora företag. Det som ligger till grund för vilka omdömen vi ger är främst vad de olika försäkringarna täcker, hur enkla de är att förstå och hur lätta de är att teckna. Det sistnämnda innefattar även hur lätt företagsförsäkringen är att anpassa efter specifika behov utan att behöva sitta timmar i telefonkö eller långa trådar av mail.

Lätt att förstå

Försäkringsbolag verkar vara experter att krångla till språk och ordval till den grad att ingen förstår. Därför lägger vi stor vikt vid att det ska vara enkelt att förstå vad man faktiskt köper och att villkoren är skriva på ett sätt så man inte behöver känna sig lurad. Det är glädjande att de flesta försäkringsbolagen blir lättare att förstå där de nyare och något mindre bolagen ofta upplevs om tydligare jämfört med jättarna.

Köpa online

Vi lever långt in på 10-talet och trots det är det allt för ofta problematiskt att köpa företagsförsäkringar. Bolagen envisas med att man ska sitta fast i telefonkö, skicka blanketter eller slussas mellan olika avdelningar. Vi premierar försäkringsbolag som upplevs moderna och erbjuder möjligheten att teckna försäkringen online även för företaget.

Prisvärd försäkring

Att jämföra priser för företagsförsäkringar är svårt. Delvis beror det på att alla företag har olika behov och riskprofiler som skiljer sig. Med det sagt finns det ändå försäkringsbolag som nästan alltid är snäppet billigare än andra. Detta trots att villkoren i princip är likadana. Observera dock att andra faktorer som skadehantering, service med mera kan skilja. För försäkringar är dyrast inte alltid bäst men billigaste pris för samma produkt behöver heller inte vara bäst. För att vara säker på att få bästa pris och villkor rekommenderas du att kontakta oss via vårt kontaktformulär så hjälper vi dig kostnadsfritt att hitta rätt försäkringsbolag.