Vardia Försäkring

Betyg: 4.1 / 5

Vardia har försäkrat företag sedan 2010 och har med sina konkurrenskraftiga priser och bra villkor snabbt blivit ett välkänt försäkringsbolag med kontor i Luleå, Örebro och Stockholm.

Målet för Vardia är att underlätta för de små företagarna genom att göra försäkringar till något enkelt och problemfritt. Vardia erbjuder branschanpassade försäkringar som de även skräddarsyr för att anpassa just ditt företags behov.

Försäkra firmabil online

Hos Vardia kan du få prisförslag och teckna din bilförsäkring eller lätt lastbilsförsäkring online. Bilförsäkringen har rankats som marknadens bästa i flertalet oberoende undersökningar. För den som vill ha ett billigare pris kan man dessutom sänka självrisken med 1500 kr om bilen är utrustad med elektronisk startspärr eller larm.

Hos Vardia kan du trafikförsäkra bilen online och även teckna hel och halvförsäkring. Halvförsäkringen ger skydd mot stöld, brand, glasskador, rättsskydd och maskinskador men även bärgningsassistans och ersättning vid glasskador. Helförsäkringen täcker precis som hos alla andra försäkringsbolag skador som kan uppstå på själva fordonet.

Teckna försäkring online eller se om du kan få ett billigare pris genom att fylla i uppgifterna nedan:

Varför Vardia

Några anledningar till att välja Vardia för ditt företag är att det går snabbt att anmäla skador. Något som är möjligt att göra online dygnet runt. Så att du ska känna dig trygg med din försäkring hos Vardia erbjuder de även något som de kallar Villkorsgaranti. Det innebär att Vardia garanterar samma skydd eller bättre som din tidigare företagsförsäkring.