Justic – Gratis juridisk rådgivning för privatpersoner

Det kan finnas många tillfällen i livet där du behöver juridisk rådgivning. Målet med Justic är att göra juridisk rådgivning tillgängligt för privatpersoner och dessutom vara kostnadsfritt. Justic har ett gäng av kompetenta och kvalificerade jurister som kan hjälpa dig med att svara på frågor kring allt från familjerätt, arbetsrätt till asylrätt.

Gratis rådgivning över hela Sverige

Oavsett vart du bor i Sverige kan du få hjälp av en robot jurist. Justic erbjuder juridisk rådgivning helt kostnadsfritt för privatpersoner och kan hjälpa dig oavsett vilket juridiskt problem du har stött på. Deras syfte är att kunna hjälpa till med vardagliga juridiska frågor som kan vara svåra att hitta svar på själv. När du tar kontakt med Justic får du alltid ett snabbt svar.

Varför välja Justic?

Tack vare deras erfarenhet och avancerade teknik hjälper Justic dig med juridisk rådgivning helt gratis. Justic kan hjälpa dig i nästa steg med ditt juridiska problem och berätta vart du behöver vända dig. Deras mål är att göra det enklare och säkrare för privatpersoner att ha någonstans att vända sig vid eventuella juridiska problem. Att förstå lagen är inte enkelt, speciellt för en privatperson och med deras hjälp kommer du snabbt att förstå vad du behöver göra.

Gratis juridisk rådgivning med fokus på dig

För Justic är det viktigt att du känner dig trygg med deras tjänster och att du vågar ta den första kontakten. Justic kan svara på frågor gällande testamente, bouppteckning, samboavtal, avtalsrätt och mycket mer. Justic vill också göra det möjligt för alla privatpersoner att kunna få juridisk rådgivning och kommer därför alltid vara en gratistjänst som du kan använda dig av. Tveka inte att ta kontakt med Justic redan idag!