Mässan Eget Företag

Inspirerande mässa för dig som vill starta eget

Mässan Eget Företag är platsen att besöka om man funderar på att starta eget eller redan ligger i startgroparna för att komma igång med sin nya verksamhet. Här samlas utställare som bidrar med kunskap, inspiration och fina erbjudanden på både produkter och tjänster. Under mässan träffar du rådgivare och andra viktiga kontakter som är bra för dig som vill starta eget.

Träffa nyföretagare ger kunskap och inspiration

På mässan ges du möjligheter att knyta kontakt med många andra människor som har startat egna företag. Dessa värdefulla kontakter är en stor hjälp i det framtida företagandet och deltar man i de seminarium som anordnas få man med sig mycket nyttiga kunskaper för att lyckas med sitt eget företag. Med ett bra nätverk och kunskaper i bagaget ökar man chanserna att bli framgångsrik i sitt företagande.

Olika utställare på mässan

Bland alla olika utställare på mässan Eget Företag finner du till exempel olika banker representerade. De står till tjänst med rådgivning och lösningar när det gäller finansiering och eventuella lån. Här finns även konsulter som är specialiserade på lösningar som förenklar ditt företagande och erbjuder olika tjänster som till exempel faktureringsservice, hjälp med bokföring eller hur man marknadsför sig på bästa sätt.

Besök mässan och ge företaget en bra start

Sammanfattningsvis kan konstateras att ett besök på mässan EgetFöretag är en bra investering för alla som vill få en bra start för sitt företag. Här erbjuds de nödvändiga kunskaper som man behöver ha när man vill starta eget företag. Att träffa andra människor i samma situation ger inspiration och självförtroende som stärker förutsättningarna för att lyckas driva ett framgångsrikt företag.