Miljövänlig biltvättsapp

Modernisering och tillgänglighet går hand i hand med den miljövåg som sveper över världen i dagsläget. Biltvättstjänsten Woshapp med Jens Karlsson och den tidigare hockeyspelaren Mark Owuya har valt att haka på trenden och lanserar en ny app där enkla, miljövänliga biltvättar som ska spara på vattenförbrukningen erbjuds. Bilvårdaren kommer till kunden istället för att kunden kommer till biltvätten.

30 miljoner anledningar till förändring

Tanken bakom appen Woshapp är hållbarhet, tillgänglighet och det uttalade långsiktiga målet om att förändra en bransch som sedan länge varit stagnerad. Till följd av en nyemission får Woshapp ytterligare 30 miljoner kronor från olika investerare för att kunna fortsätta utveckla sin mobilapp för miljövänlig biltvätt och expandera sin marknad. Appen ska vara enkel för alla och ha en kundcentrerad teknik.

Många företag tror på idén

Bonnier Ventures och CSB går tillsammans med andra investerare in med de 30 miljonerna. Bonnier Ventures menar att Woshapp har goda framtidsutsikter och möjligheter att växa snabbt. Tidigare har stora bolag som Norrsken, Inbox Capital samt Mattias Weinhandl skjutit in pengar för att revolutionera marknaden och förändra hur vi i framtiden väljer att sköta om våra bilar med en miljövänlig biltvätt.

Vad betyder investeringen i Woshapp

I takt med att allt fler företag satsar på hemleverans av såväl mat som andra hushållsnära tjänster ligger lanseringen av appen rätt i tiden. Den minimala miljöpåverkan som man erbjuder tilltalar såväl företag som gemene man. Genom att appen erbjuder både en enkel möjlighet att vara mer miljövänlig samtidigt som det blir enklare att tvätta bilen ligger utvecklarna helt rätt i tiden.